Условия за доставка и връщане

При поръчки над 80 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА до офис на Спиди..

При поръчки под 80 лв., клиентът заплаща допълнителни куриерски услуги по цените на Спиди, ако не е посочена друга цена.

За връщане на продукт/и или рекламиации се обадете предварително на 0885620338 или напишете имейл до info@ivayla.bg

Върнете обратно за ваша сметка продуктите офис Спиди с. Казичене.

Гаранция за връщане на Вашите пари

ОТКАЗ ОТ ДОГОВОР БЕЗ ПОСОЧВАНЕ НА ПРИЧИНА (ВРЪЩАНЕ НА СТОКА)

Не сте направили правилен избор? В нашия магазин можете спокойно да избирате парфюми и козметика, без риск. При нас е възможно да направите отказ от договор за покупко-продажба без посочване на причина до 90 дни. Пазете касовата си бележка!

Как да постъпя при отказ от договор за покупко-продажба без посочване на причина?

В срок до 90 дни след получаване на стоката ни уведомете за решението си за отказ от договора за покупко-продажба. Ако във връзка със сключването на договора сте получили от нас допълнителна стока („подарък“), трябва да се върне и този подарък.

Незабавно или не по късно от 14 дни от деня на отказа, изпратете стоката на адрес:

офис Спиди село Казичене

Ще Ви възстановим покупната цена в рамките на 14 дни от датата на отказа. В съответствие със закона можем да изчакаме с възстановяването на сумата, докато не получим върнатата от Вас стока.

Кога мога да направя отказ от договор за покупко-продажба без посочване на причина?

Можете да ни върнете всяка стока, която сте закупили при нас. Изключение е стока, която:

  1. Е била приспособена или произведена според Вашите изисквания (например опаковка или гравиране)
  2. Поради хигиенични причини нейното връщане е невъзможно (например отворени козметични и други продукти, които влизат в пряк контакт с кожата)

В случай че изберете стоката ви да бъде опакована като подарък или екологично, договорът за услугата подаръчна или екологична опаковка не може да бъде прекратен, когато стоката вече е опакована и следователно услугата е предоставена. Бихме искали да Ви предупредим, че опаковаме стоката незабавно след извършване на поръчката.

Също така не е възможен отказ от договор за покупко-продажба при подаръчна опаковка на стока, когато вече сме я опаковали за Вас.

Позволяваме си да Ви обърнем внимание, че съгласно закона Вие отговаряте за понижаването на стойността на стоката поради ползване на тази стока по друг начин, различен от познатите съгласно естеството, характеристиките и функционалността на стоката (например когато ползвате парфюм и след това, щом веднъж сте го пробвали). В такъв случай, можем да Ви върнем само пропорционална част от цената на продукта.

Количка0

Количка

Поръчай сега