Моята история

Здравейте 🙂

Питали са ме не малко пъти, как започна да продаваш парфюмите, история която съм разказвала толкова много пъти и още обичам да разказвам 🙂

Ирис ! Молят парфюм от 2018 г. …..любов свързвана със стотици комплименти за парфюми ми! …………

2021 година КОВИД ситуация! Няма от къде да закупя моя любим Ирис (парфюма Yodeyma), а искам да взема още няколко от 15мл. за подарък на новото ми гадже, парфюмен маниак! Сигурна съм, че ще го очаровам с яките парфюми, които знам, за супер цените им, направо искам да се изфукам какво решение ще му предложа, той по-добри вдъхновени парфюми няма да е пробвал!

Защо не мога да купя, защото са затворени фризьорските салони, а маркетигана на производителя е да се предлагат по фризьорските салони, не по магазините!

Тогава, помните, всички  фризьорските салони затворени…………….Моя късмет!

Принудих се да поръчам от сайта на производителя, реших да се регистрирам като търговец, често правим големи поръчки, фирма си имам, защо да не пробвам, и така поръчката дойде след няколко дни. Нямах търпение да му занеса парфюмите, знаех, че много ще им се зарадва, а и аз ще го шашна, какви парфюми само знам…. ( не знам какво толкова съм искала да доказвам, но си се вълнувах)

И така занесох ги вкъщи!

Спомням си  реакцията му “СУПЕР СААА”, викна и негов приятел, пак парфюмен маниак, който скоро си беше купил Creed Aventus за 500 лв, след като помириса Activ Men на Yodeyma, каза “Брат ти луд ли си, те са едно към едно”.

Приятелят ми имаше пари, но си нямаше работа и ме ревнуваше, по този начин аз много се тормозех, защото имаше много време в което да мисли глупости!

Той не беше лош човек, нито мързелив и реших, че ако му харесват толкова парфюмите, аз мога да ги разработя и да му ги дам, хем да работи, хем да е зает и да не мисли по цял ден глупости, а и идеята в главата ми ми хареса!

 

Знаех кои са болките на парфюмите: 

  1. Можеш да се запознаеш с тях (парфюмите) само във фризьорските салони, където няма мостри на всички аромати.
  2. Дори да искаш да купиш някой сега, те най-често го нямат наличен, трябва да чакаш да съберат и други хора за поръчка и когато съберат…… да отидеш пак до салона, за да си вземеш парфюма… 
  3. Не можеш да вземеш мостра от 1 мл., за да я занесеш на мъжа ти, трябва да купиш парфюм от 15 мл. (ако го има наличен, ако, не точка 2.. чакаш да направят поръчка…..) 
  4. Повечето от тях не могат са отдадени в това да продават и познават парфюмите, както мога да го направя аз. 
  5. Ако поръчаш от производителя, най-близкия му склад му е в Румъния, чакаш поне 2 дни, ако са празници може и повече.
  6. От производителя нямаш възможност за мостра преди или с покупката, за да пробваш продукта преди да го отвориш.

Мога да подобря всички тези неща и аз самата обожавам марката, ползвам я, препоръчвам я, даже ми изглежда интересен проект 🙂

Така дойде първата обява в Olx, след около 2 месеца се разделихме с момчето, аз останах приблизително 1500 лв.в парфюми, които седяха в кашон на пода в коридора и трябваше да избирам дали да ги подаря или да го направя този проект, знаех, че мога! 

Тогава се намесиха отново звездите в живота ми, след решаващата консултация с  астроложката ми относно “Да го направя ли този проект или да го подаря тези парфюми”, тя ми каза:

“С този Нептун! Давай Момиче!”

И така 

2021 г. обява в Olx ( удовойх скалдовата наличност по 2, после още по 2, и дойде нов проблем, презапасих се стока и имах нужда от още места на които да я продавам)

2022 г. Emag  с бавен старт в края на годината ( през 2023 г. резултатите от там ме накараха да си повярвам, за половин година с леко активна работа, събрах над 30 ревюта с пет звезди на любимия ми парфюм! Влюбих се в клиентите си, парфюма го обичах и преди това! ……… + проблема от 2021г. .пак удвоих наличността в склада и трябваше да мисля, къде още да предлагам парфюмите си…

2023 г. Ivayla.bg с бавен старт в края на годината, прекратяване на съдружието ми в бизнеса с недвижими имоти + проблема от 2021г пак удвоих склада 🙂 … като добавих и нови продукти: бялата козметика на Yodeyma, серум за растеж на мигли Grande Cosmetics GrandeLASH-MD, крем за лице DONY COSMETICS Wild Queen.

През 2023 година се случиха много неща, които ми показваха, че вървя по правилния път за мен но, “най-силния вятър”, който ме засили още повече в посоката ми, беше комуникацията и обратната връзка от дамите от формума BG MAMA, на сърдечно благодарна!

2024 г. ***** Пожелала съм си да подбира още няколко препоръчани продукти за коса и слънцезащита, отново продукти с “достойнства”, който не могат или трудно ще бъдат оспорени. Януари месец добавихме нови продукти в каталога: лосион за тяло и душ гел C.L.L.C. 

Количка0

Количка

Поръчай сега